Referencer

Vi er stolte af vores loyale kunder

En god løsning kan ikke stå alene! De bedste IT løsninger bakkes op af en personlig service fra udvikleren selv, samt løbende support gennem projektet.

Vi løser opgaverne selv og uddelegere ikke udviklings opgaver til underleverandører, så hos OnePoint kan du altid tale direkte med den udvikler der løser opgaven.

Hos OnePoint er kundeservice et vigtigt element af vores ydelser. Vi sætter en ære i at overlevere løbende, give plads til alle slags spørgsmål i projektfasen og klæde vores kunder godt på i forhold til deres nye IT opsætning eller løsning.

jens-oelsgaard

“Vi bruger OnePoint som leverandør og sparringspartner på SharePoint Onprem, SharePoint Online samt Power Automate og Power Apps.”

Jens Ølsgaard

IT-Koordinator, R82 A/S
hanne-bak

Hanne Bak IT ansvarlig Kingo A/S “De har indfriet alle vores ønsker og vi har været glade for den sparring vi kunne få.Det er vigtig at man kan ping pong med sin IT leverandør. Vi er meget tilfredse.”

Hanne Bak

IT ansvarlig, Kingo A/S
utg-1

“Det har jeg aldrig prøvet før i mine snart 25 år som IT-ansvarlig i forskellige virksomheder – forløbet har ganske enkelt været enestående og kvaliteten i de leverede ydelser har været helt i top og prisen har været konkurrencedygtig.”

Mogens Ravnholt Jensen

Økonomi & IT Chef, UTG
steffen-floe-rasmussen

“Løsningen fra OnePoint vil spare os for mange ressourcer fremadrettet. Vi er rigtig godt tilfredse og anbefaler dem gerne videre i vores netværk”

Steffen Fløe Rasmussen

CEO, Grip Sign
henrik-jensen

“De har evnet at forstå vores arbejdsprocesser grundigt, hvilket har resulteret i god sparring og rigtig god service. Desuden har de formået at levere en rigtig god løsning, som har givet os det overblik, vi eftersøgte, og derved har vi nu mulighed for at måle og optimere effektivt på vores arbejdsgange.”

Henrik Jensen

Direktør, Skandia Laser Teknik A/S
karsten-graesborg

“Det har været meget professionelt og de ting vi har ønsket, har vi altid fået. Vi er i god dialog og OnePoint kommer med gode forslag. De er lydhøre over for vores behov og kan forstå og sætte sig ind i forretningen, så samarbejdet kører stadig. OnePoint har bestemt indfriet vores forventninger!”

Karsten Græsborg

Økonomichef, Hybel A/S

Vores løsninger kan også hjælpe dig

Vi brænder for opsætning og udvikling af IT løsninger

loader